Gans de ch3

Uit Keshe Foundation Wiki nl
Dit is de meest recente versie van deze pagina. Er is geen goedgekeurde versie.
Versie door Katetiss (overleg | bijdragen) op 13 apr 2017 om 18:37
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Configurație schematică a producției de Gans de CH3 fără folosirea curentului electric: în locul conexiunii directe se poate folosi o sursă de curent continuu sau o baterie

Realizare

Gans-ul de CH3 este realizat prin utilizarea unei table zincate în combinație cu o placă sau o bobină de cupru nano acoperită. Cele două metale sunt conectate împreună cu o sârmă de cupru. Diferit față de realizarea Gans-ului de CO2, se poate utiliza un curent foarte mic și o pompă de aer pentru acvariu, pentru a accelera procesul. La început, va exista o reacție între placa de zinc și cea de cupru nano acoperită, iar după o perioadă va începe reacția între fier și cuprul nano acoperit. Se poate utiliza o sursă de curent continuu normală, ce produce un curent de aproximativ 15mA între cele două plăci metalice în locul conexiunii cu sârma de cupru. Dacă procedați astfel, polul negativ al sursei de curent continuu este atașat la bobina sau placa de cupru nano acoperită, iar polul pozitiv se conectează la placa de fier. Puteți de asemenea utiliza o baterie de 1,5V ca și sursă de curent continuu. Dacă utilizați orice formă de curent electric, ar trebui sa aerați soluția salină cu o mică pompă de aerare pentru acvarii. Vor fi necesare doar câteva ore pentru a realiza un strat maro-roșcat de Gans de CH3 la fundul containerului. Pentru a obține rezultate mai bune, puteți monta un ventilator de calculator între cele două plăci în locul sârmei sau a sursei de curent. (ATENȚIE: niciodată nu atingeți Gans-urile cu nici o parte a corpului).

Materiale Necesare:

  • Container de Plastic
  • Sârmă sau placă de fier zincat (ex. plasă zincată de pui)
  • Placă sau bobină de cupru nano acoperită
  • 100 grame de sare de mare
  • 1 litru de apă distilată
  • Opțional: Sursă de curent continuu și aerator de acvariu

Utilizare/Aplicare Gans de CH3

Apa de Gans de CH3 va energiza puternic corpul și este hranitoare. De exemplu, 8 picaturi de apă de Gans de CH3 combinate cu 1 picatură de apă de Gans de ZnO și 1 picatură de apă de Gans de CO2 va da urmatoarele rezultate: Câmpurile plasmatice ale apei de Gans de CH3 vor energiza corpul în timp ce câmpurile plasmatice ale apei de Gans de ZnO sprijină sistemul nervos. Câmpurile plasmatice ale apei de Gans de CO2 acționează asupra mușchilor și sistemului nervos. Carbonul din apele de Gans de CH3 și CO2 eliberează energie, în timp ce hidrogenul apei de Gans de CH3 și oxigenul apei de Gans de CO2 se combină pentru a furniza umiditatea necesară corpului. Energia hidrogenului apei de Gans de CH3 devine hrană pentru corp. Apa de Gans de ZnO sprijină conexiunile nervoase care sunt necesare pentru asimilarea energiei în corp. Pentru a vă asigura că folosirea este eficientă, întotdeuna adăugați o picatură de aminoacid din fiecare tip de Gans în amestec. Aminoacidul apare la suprafața soluției saline pe durata producției fiecărui Gans. (vedeți Aminoacizii).

De fiecare dată când vreți să folosiți Gans de CH3 ca și hrană, trebuie să adăugați aminoacizi. Aminoacizii îi spun corpului că energia îi este lui furnizată. Gans-ul și aminoacizii sunt creați în același container și prin urmare au o conexiune profundă legată de structura lor internă. Această conexiune internă este necesară pentru câmpurile Gans-ului și informația acestuia, care sunt disponibile în apa de Gans și în plasma lichidă, pentru a fi transferate moleculelor celulelor corpului viu. Procedurile fac subiectul cercetărilor prezente și viitoare. Gans-ul de CH3 este de asemenea necesar pentru producerea energiei.