Gans de CO2

Uit Keshe Foundation Wiki nl
Dit is de meest recente versie van deze pagina. Er is geen goedgekeurde versie.
Versie door Katetiss (overleg | bijdragen) op 14 apr 2017 om 20:39 (Created page with "thumb|Gans de CO2 spălat, făcut cu LED verde, se face puțin și prezintă structură. Obținut după 4 zile. File:Co2-gans.jpg|thumb|Gans d...")
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Gans de CO2 spălat, făcut cu LED verde, se face puțin și prezintă structură. Obținut după 4 zile.
Bestand:Co2-gans.jpg
Gans de CO2 fără LED, cantitate mare de Oxid de Zinc. Obținut după 1 zi.
Gans de CO2 uscat, făcut fără LED, cantitate mare de Oxid de Zinc. Acesta se obține cu o cantitate dublă de NaOH și apă distilată fierbinte în "stare nano". Spălați-l de cel puțin 5 ori sau mai mult (scurgeți apa după ce Gans-ul s-a sedimentat și umpleți vasul din nou cu apă distilată de fiecare dată). Ceea ce rămâne este Gans de CO2 pur (in mod normal foarte puțin).
Conexiunile LED-ului, dar vă rog utilizați un LED verde!
LED-ul luminează când producția merge bine și se produce electricitate!

Realizare

Gans-ul de CO2 este produs prin plasarea plăcii de Zinc conectată cu o bobină nano acoperită sau o placă de cupru nano acoperită, într-o soluție de apă sărată. Dizolvați 100 de grame de sare de mare intr-un litru de apă distilată și turnați soluția în vasul de realizare a Gans-ului. Asigurați-vă că toată sarea este dizolvată. Există diferite modalități în care se conectează plăcile de zinc și de cupru sau bobina de cupru împreună, care va afecta raportul de CO2 și ZnO produs. În următorul video, D-ul Keshe explică în detaliu cum se produce Gans-ul de CO2:

Amestec de Gans de CO2/ZnO, într-un raport de 20:80

Pentru a crea o producție mai mare de Gans de Zinc față de CO2, placa/bobina de cupru nano acoperită este conectată direct la placa de zinc cu o sârmă de cupru. Dacă doriți puteți da o mică gaură în colțul superior al fiecărei plăci pentru a agăța sârma, oricum, asigurați-vă că dați gaura în placa de cupru ÎNAINTE de nano acoperirea acesteia. Sau, puteți utiliza crocodili pentru a le lega împreună. (NOTĂ: asigurați-vă că nu zgâriați nano stratul plăcii de cupru cu crocodilii. Cârligele cu arcuri puternice vor deteriora suprafața nano straturilor). Asigurați-vă că partea de jos a bobinelor nu ating fundul vasului. În această metodă directă de conectare, Gans-ul este creat foarte repede. Oricum, cantitatea de Gans de CO2 creat este relativ mic în raport cu Gans-ul de Zinc creat în amestecul de Gans-uri. (NOTĂ: Gans-ul alb la culoare are un conținut mai mare de Zinc decât de CO2). (ATENȚIE: niciodată nu atingeți Gans-urile cu nici o parte a corpului).

Amestec de Gans de CO2/ZnO, într-un raport de 90:10

Gans-ul de Oxid de Zinc (ZnO) nu poate fi eliminat complet din amestecul de Gans când se creează Gans de CO2, dar asta nu are consecințe. Oicum, dacă urmați acești pași, o producție mai mare de Gans de CO2 față de cel de Oxid de Zinc se va crea. Culoarea Gans-ului creat este un indiator a ce tip de Gans a fost creat. O culoare albă a Gans-ului indică mai mult Gans de Zinc în amestec, în timp ce un Gans de culoare crem indică o producție mai mare de Gans de CO2 creată în amestec.

Placa de cupru nano acoperită și cea de zinc sunt conectate împreună cu o piesă normală de sârmă de cupru. Asigurați-vă că partea de jos a plăcilor sau a bobinelor nu ating fundul containerului. Tăiați sârma la mijloc si conectați un mic LED, sau bobina unui ventilator de calculator, la captele sârmelor. Conectați anodul (piciorușul mai lung - polul pozitiv) LED-ului cu sârma care duce la placa/bobina nano acoperită, iar catodul (piciorușul mai scurt - polul negativ) cu sârma care merge la placa de zinc. (Mici găuri pot fi făcute într-un colț al fiecărei plăci, ÎNAINTE de procesul de nano acoperire în cazul plăcii de cupru, care poate fi utilizată pentru conectarea sârmei la plăci. Puteți evita găurirea plăcilor folosind cârlige de rufe pentru conectarea LED-ului la plăci, oricum, este FOARTE IMPORTANT să vă asigurați că nu zgâriați nano acoperirea plăcii de cupru când atașați crocodilii). După câteva ore, un strat de culoare crem de Gans de CO2, va începe să se depună la fundul containerului. (Notă: NICI UN CURENT nu este necesar pentru crearea Gans-ului de CO2). (Notă utlerioară: culoarea Gans-ului denotă raportul între Gans-ul de CO2 și ZnO din amestec. (ATENȚIE: niciodată nu atingeți Gans-urile cu nici o parte a corpului).

Materiale Necesare:

 • Tub/ container de plastic sau o sticlă tăiată
 • Placă de Zinc
 • Bobină de cupru nano acoperită sau placă de cupru nano acoperită
 • O sârmă de cupru
 • LED verde
 • 100gr de sare de mare
 • 1L de apă distilată

Utilizare/Aplicații ale Gans-ului de CO2

Apa de Gans de CO2 poate fi utilizată pură sau diluată funcție de tratamentul necesar. Ea va activa celulele, va revitaliza corul și va întări sistemul imunitar. Apa de Gans de CO2 este foarte benefică pentru toate tipurile de răniri ale mușchilor. Când este utilizat ca un spray el imediat îndepărtează durerea. Totuși, în cazul ruperii oaselor, nu aplicați apă de Gans de CO2 direct pe factură. Durerea în locul ruperii osului activează corpul pentru a aduce calciul necesar în zona facturii, care este necesar pentru procesul de însănătoșire. Prin urmare nu pulverizați direct pe locul durerii; pulverizați zona din jurul facturii.

 • Folosire Orală: Apa de Gans de CO2 poate fi consumată oral (Ex. picături de 5ml la 25ml într-o jumătate de litru de apă - 1 la 2 ori pe zi (conform recomandărilor).
 • Folosire Baie de Picioare: Adăugați apă de Gans de CO2 în apă pentru baia de picioare. Când se aplică repetat, aceasta elimină talpa de atlet și extrage metalele grele din corp.
 • Folosire Baie Completă: Puteți utiliza apă de Gans de CO2 și apele de Gans de ZnO (oxid de zinc), CH3 (oxid de fier) și/sau CuO (oxid de cupru). De exemplu, cu contaminare radioactivă, Keshe recomandă efectuarea unei băi cu 2-3 litri de apă de Gans de CO2 în baia amestecată cu apă caldă, și să stați în această apă pentru jumătate de oră de 2-3 ori pe zi.
 • Folosire pentru Scalp și Păr: Vă puteți freca regulat pe cap și pe păr cu apă de Gans de CO2. Calmează scalpul, întărește rădăcinile părului și s-a arătat că aduce părul la culoare originală.
 • Folosirea amestecului de plasmă lichidă de CO2+ZnO: Pe față revitalizează pielea, reîmprospătează și întinerește pielea.
 • Folsirea ca loțiune după bărbierit: Atenuează imediat tăieturile și relaxează pielea.
 • Folosire pentru eczeme: Pulverizați pielea afectată cu apă de Gans de CO2 - până în prezent au fost raportate îmbunătățiri foarte rapide.
 • Folosire pentru înțepătură de albine: Împrăștiați pe zona înțepăturii cu apă de gans de CO2 de câteva ori.

NOTĂ: Gans de CO2, apa de Gans de CO2 și plasma de CO2 sunt utilizate în aplicațiile de sănătate ȘI pentru producerea de energie. (ATENȚIE: niciodată nu atingeți Gans-urile cu nici o parte a corpului).